logo Casalina

Milan Keynen en Katleen Luypaert winnen laatste tooghangerskoers Aarschotse criterium

Milan Keynen en Katleen Luypaert winnen laatste tooghangerskoers Aarschotse criterium
Vlnr Stalmans, Vluymans, Keynen organisator Benny Luypaert en Verstappen

De laatste koers van het Aarschotse criterium, in de categorie Tooghangers A & B startte met 67 renners onder een stralende zon in de Elisabethlaan in Aarschot. Na een snelle race waren Milan Keynen en Katleen Luypaert de primus inter pares in hun categorie.

Traditioneel was er zoals steeds een zeer grote opkomst bij de toeschouwers. Aan zeer hoge snelheid reden deze renners 25 rondes of een totale afstand van 35 kilometer. Spektakel viel er zeker en vast te noteren. De winnaar was Milan Keynen uit Keerbergen, voetballend voordien actief bij eersteprovincialer Elewijt en momenteel bij derdeprovincialer Lozenhoek Keerbergen. De tweede plaats was voor Wannes Stalmans uit Herselt. De derde was geen onbekende, het was Tijs Verstappen afkomstig uit Keerbergen. Hij had in de kleuren van het Maes CT Glabbeek een spetterende carrière bij de nieuwelingen, maar vooral bij de junioren. Daarna dook hij zijn studies aan de KU Leuven in, hij begint volgend jaar aan zijn eerste master handelsingenieur en verhuisde ondertussen naar Wezemaal. Hij springt af en toe op de fiets, met succes! Eric Vluymans uit Ramsel was overall de eerste Knoetrenner.

Bij de dames was de gelukkige winnares Katleen Luypaert uit Tremelo. Ze specialiseerde zich in de loop der jaren in granfondo’s, haar stamcafé is nie toevallig De Knoet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *