Over

Welkom bij Regiosport!
Op deze website vind je het meest recente sportnieuws uit de regio Vlaams-Brabant en omstreken. Dit initiatief werd in het leven geroepen omdat regionaal sportnieuws steeds minder aandacht krijgt in de media. Dat kunnen wij als sportliefhebbers niet laten gebeuren. Bij ons bestaat er niet zoiets als “nevensporten”. Wij hebben oog voor alle sporten uit onze regio. We nemen de tijd om te luisteren en vinden jouw verhaal belangrijk.

Wie zijn we?
Wij zijn een lokale onderneming en maken geen deel uit van een groot mediabedrijf zoals dat bij de meeste kranten of nieuwssites het geval is. Stefan, de oprichter van deze site is voor velen een bekend figuur in het regionale sportmilieu. Stefan is al jaren aan de slag als regionaal sportjournalist. Steeds brengt hij het regionaal sportnieuws met de grootste passie en motivatie. Ook in de toekomst wil hij dit via deze weg blijven doen.
Lees meer over onze redacteur Stefan.

Hoe kunnen we dit realiseren?
Aangezien we geen deel uitmaken van een groter mediabedrijf zijn we dus volledig zelf verantwoordelijk voor onze inkomsten. Daarom zoeken wij steun van sponsors en adverteerders zodat we dit project onze volledige aandacht kunnen schenken. Enkel zo kunnen we je dagelijks blijven informeren over het reilen en zeilen van je favoriete sport, sportclub, atleet en nog veel meer.
We zijn alvast overtuigd van de meerwaarde die dit intiatief te bieden heeft voor lokale handelaars en bedrijven.

We wensen je alvast veel leesplezier!


Contactgegevens Regiosport

Contactpersoon: Stefan Van de Weyer

Villastraat 34
Tremelo, 3120