Adverteren


Regiosport is een lokale onderneming en maakt geen deel uit van een groot mediabedrijf zoals dat bij de meeste kranten het geval is. We zijn dus volledig zelf verantwoordelijk voor onze inkomsten. Om onze lezers dagelijk het laatste sportnieuws uit de regio aan te kunnen bieden hebben we natuurlijk steun nodig van sponsors en online adverteerders.


Neem vrijblijvend contact op

  Ik wil graag meer info over:

  Adverteer online bij Regiosport

  • Je krijgt advertentieruimte.
   Slim lokaal adverteren, dat doe je bij Regiosort. Hoe maken wij nu precies online reclame voor jouw winkel of bedrijf? Wel, we geven je advertentieruimte in de vorm van advertentiebanners. Dit zijn visuele reclameboodschappen die getoond worden op de door ons voorziene blokken (banners) op de website.
   Iedere bezoeker die bijvoorbeeld op onze homepage terecht komt, zal jouw reclameblok zien. Een geweldige manier om naamsbekendheid te genereren, speciale acties aan te kondigen enz.
   Geen idee hoe je aan zo’n boodschap moet beginnen? Geen probleem. Je kan ervoor kiezen om ons de advertentie door ons te laten ontwerpen. Kan jij zelf je banners aanleveren? Dat kan natuurlijk ook.
   Van zodra dat onze site lang genoeg online staat, kunnen we je exacte cijfers geven over wat het bereik is en in welke regio wij vooral bekeken worden.
  • Vermelding op onze social media.
   Wij helpen je om potentiële klanten te werven via onze social media. Dit is de mond-tot-mondreclame van weleer.
   Je wordt gezien door onze fans en hun vrienden op Facebook en Instagram.

  Regiosport sponsoren

  • Sponsoring op maat.
   Sponsoring houdt in dat je als bedrijf of handelaar financiële steun biedt aan Regiosport in ruil voor reclame. Je komt met je logo op bijvoorbeeld een affiche, een banner, een flyer of ander promomateriaal te staan.
   Iedere handelaar heeft zo zijn eigen doelen en belangen, dus daarom verdient deze vorm van reclame een formule op maat.
   We bespreken het graag met je. Je kan ons contacteren via onderstaande contactegevens of via bovenstaand formulier.

  Contactgegevens Regiosport

  Contactpersoon: Stefan Van de Weyer

  Villastraat 34
  Tremelo, 3120