Onze redacteur

Geachte lezers en sportfanaten,

Sta me toe om mezelf (voor sommigen nog eens) voor te stellen. Op nieuwjaarsjaarsdag 2010 schreef ik mijn eerste stuk voor Het Laatste Nieuws. Het was meteen een klepper van formaat, namelijk het verslag van de GP Sven Nys in Baal. Nadien voegde ik naast alle fietsdisciplines ook onder andere nog triatlon, duatlon, verschillende gevechts- en balsporten, sportklimmen en nog enkele andere disciplines aan mijn curriculum toe. Dit volg ik met veel inzet en plezier op.

Ondertussen laten de traditionele media gaandeweg de regionale sport meer en meer links liggen. Op deze manier blijft de plaatselijke sportfan in de bijtende kou staan. Dat is onbegrijpelijk gezien de provinciale sport het kloppende hart is van alles en ook zo goed als altijd de basis naar een latere professionele carrière van vele sportlui betekent.

Ik wil via deze weg hierop een pasklaar alternatief met een originele inkijk aanbieden. Er zullen uiteraard niet enkel verslagen en vooruitzichten aan bod komen. De berichtgeving kan zich in vele vormen manifesteren, maar dat zullen jullie op deze pagina’s wel van nabij zien evolueren. Via deze site zullen zoveel mogelijk sporten aangeboden worden uit het Vlaams-Brabantse en wijde omstreken, dit om iedereen aan zijn trekken te laten komen.

Ik verhuisde in 2012, na vijftien jaar Leuven naar Tremelo, het mekka van de cyclocrossers en gelegen op de grens tussen Vlaams-Brabant en Antwerpen. Ondertussen heb ik ook andere veldrit-, wieler- en andere toppers aan de tand gevoeld.  Zoals daar zijn Anderlechticonen wijlen Michel Verschueren en Georges Heylens, triatlete Tine Deckers, bokser Femke Hermans, mountainbiker Kevin Van Hoovels, judoka Ilse Heylen, Red Lions Vincent Vanasch en Victor Wegnez en nog vele anderen passeerden ook de revue. Ik bekijk mijn veelzijdigheid als een troef en kom via vele verschillende connecties over verschillende sportonderdelen snel en accuraat aan mijn nieuws.

Sinds enkele jaren ben ik ook vader van Rani (3 juli 2017) en Rik (1 maart 2019), hen beiden dagelijks in het gareel houden komt in de buurt van een sportieve prestatie. Alvast veel leesplezier toegewenst en als u nieuws hebt hoor ik het graag op info@regiosport.be

Sportieve groeten,
Stefan Van de Weyer

 

Foto: Jo Groenevinger


Contactgegevens Regiosport

Contactpersoon: Stefan Van de Weyer

Villastraat 34
Tremelo, 3120