logo Casalina

Leuven Bears blijven inzetten op eigen jeugd met Wouter Willems

Leuven Bears blijven inzetten op eigen jeugd met Wouter Willems
Wouter Willems is zeker van een plek bij de A-kern van de Bears Foto: Leuven Bears

De Stella Artois Leuven Bears wonnen hun vier voorbije wedstrijden en brengen opnieuw goed nieuws! De Leuven Bears zetten hun talentenjacht uit eigen kweek verder en hebben op die manier een overeenkomst bereikt met de 21-jarige Wouter Willems, een speler uit eigen midden die door corona zijn kans kreeg.

Wouter krijgt zo de mogelijkheid om zijn basketbal skills verder te ontwikkelen onder de coaches Eddy Casteels en Jill Lorent, dit in combinatie met zijn studies.

Leuvenaar Willems werd in juni 2018 overgeheveld van de U21 naar de B-ploeg en maakt nu na enkele jaren opnieuw promotie.

“Hij zal deel uitmaken van de kern en op die manier uitsluitend aantreden met het A-team. Hij maakte eerder al deel uit van het B-team, daar durfde hij wel eens in de dubbele cijfers eindigen. Willems kreeg omwille van het stopzetten van deze competitie als gevolg van Covid 19, de kans om te trainen met en zelfs reeds aan te treden op wedstrijden van het A-team. Wouter zal vooral fungeren op de point-guard positie en volgende seizoen samen met Joshua Heath deze plek bezetten.” We zijn benieuwd welk talent van de succesvolle jeugdwerking als volgende zijn kans zal krijgen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *