logo Casalina

Dames Feniks Haacht hebben een goede voorbereiding achter de rug

Dames Feniks Haacht hebben een goede voorbereiding achter de rug
De vrouwen van eersteprovincialer Feniks Haacht, De Wachter met het nummer tien

De vrouwen van VC Fenik Haacht komen dit seizoen uit in promo 1 ofte eerste volleyprovinciale. Ze ontvangen komende zaterdagavond VC Eternit Kapelle-op-den-Bos die vorig seizoen stegen als kampioen uit promo 2. De rood-zwarten gingen er vorig seizoen ten onder in hun bekeravontuur, ze kunnen dus voor eigen fans zeker iets recht zetten.

Jonge twintiger Kelly De Wachter woont op amper vijf minuten van de sporthal in Wespelaar.

“De voorbereiding met onze nieuwe trainer Steve Pawlikowski was pittig, het was nog wat zoeken. Ook omdat enkele jonge talentvolle speelsters aansloten uit de B-ploeg. Hij traint ook de U15 en investeert ook nog wat tijd in onze werking. Het verliep heel vlot en we kregen kwalitatieve trainingen. We treden tegen VC Eternit maar met acht speelsters aan, daar de anderen nog grotendeels op vakantie zijn. We hadden verwacht dat de competitie een weekje later zou beginnen, toch willen we er het beste van maken. Het schrikt ons niet af om er vol voor te gaan”, aldus De Wachter die sindskort voor KBC werkt en een bachelor sport en bewegen op zak heeft.

VC Eternit Kapelle-op-den-Bos is geen onbekende.

“We gingen er vorig jaar in ons bekeravontuur onderuit. Ze werden ook kampioen in hun reeks in promo 2. Het zal waarschijnlijk een goede tegenstander worden. Dit seizoen hebben we geen concrete doelstellingen, sowieso het behoud en wie weet de bovenste regionen? Onze trainer heeft er alleszins een goed oog in”, besluit De Wachter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *