logo Casalina

Kantine Stormvogels Haasrode is klaar in november

Kantine Stormvogels Haasrode is klaar in november
De plaatsing van de trap bij de Stormvogels

De eerste steen van tweedeprovincialer De Stormvogels Haasrode werd in maart gelegd en deze zou zowaar al klaar zijn in november. Bij de club werd voorzichtigheidshalve uitgegaan van begin 2024. Het komt er even vroeger van zodat de trouwe supporters van de rood-gelen al vanaf het begin van de tweede competitiehelft kunnen genieten van hun nieuwe accommodaties in de Kartuizersstraat in Blanden.

De eerste steen van de kantine van de Stormvogels in de Kartuizersstraat werd in maart jongstleden gelegd. Door de club werd er voorzichtigheidshalve van uitgegaan dat de bouwwerken tot begin 2024 zouden aanslepen. De werken verlopen goed.

“We zitten perfect op schema en zijn normaal gezien in november klaar. In de tweede seizoenshelft kunnen de supporters er gebruik van maken. De ramen zitten er al in. Ze beginnen met de afwerking en eens het klaar zal zijn, beschikt onze gemeente Oud-Heverlee over een prachtige sportaccommodatie”, verklaarde burgemeester en fan Bart Clerckx (CD&V).

Er is nog geen officiële opening voorzien, maar deze zou normaal gezien vanaf november plaats vinden. De fans kunnen vanaf de tweede competitiehelft in de kantine plaats nemen. Deze moeten plaats bieden aan 220 supporters en kostte iets meer dan twee miljoen euro.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *