logo Casalina

De eerste steen van de kantine van de Stormvogels Haasrode werd gelegd

De eerste steen van de kantine van de Stormvogels Haasrode werd gelegd
De eerste steenlegging bij de Stormvogels Haasrode

Bij de start van de lente werd de eerste steen gelegd van de nieuwe sportinfrastructuur van de Koninklijke Stormvogels Haasrode in de Kartuizersstraat in Blanden. Schepen van Sport Katrien Timmermans, burgemeester Bart Clerckx en voorzitter van de Stormvogels Haasrode Steven Van Hoorebeke namen een truweel in de hand en begonnen eraan. De nieuwbouw omvat een cafetaria en kleedruimtes.

Katrien Timmermans is tevreden over de vlotte verloop van de bouw.

“Alles lijkt op wieltjes te lopen en we tellen af naar de opening van de nieuwe accommodatie, aan het einde van het jaar”.

Ook Steven Van Hoorebeke is positief.

“We zijn erg blij met de voortgang van het project en zijn zeker dat het een heel mooi gebouw wordt. Uiteraard zijn we dankbaar voor de financiële inspanning die het gemeentebestuur levert, maar ook voor de fijne samenwerking met de gemeentelijke diensten.”

Als alles vlot blijft lopen en het weer geen roet in het eten gooit, is de kantine klaar eind oktober 2023, enkele maanden eerder dan verwacht.

Momenteel worden de fans tijdens matchen, de spelers voor en na trainingen en wedstrijden én hun materiaal ondergebracht in vele containers.

Eerste steenlegging Stormvogels Haasrode 21032023.2
Een overzicht van de site bij de Stormvogels Haasrode

 

Eerste steenlegging Stormvogels Haasrode 21032023
Eerste steenlegging Stormvogels Haasrode 21032023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *