logo Casalina

Koers in Nieuwrode verhuist naar juli, signaalgevers gezocht voor profkoers in Wezemaal!

Koers in Nieuwrode verhuist naar juli, signaalgevers gezocht voor profkoers in Wezemaal!
Een handvol jaren geleden won Van Beylen in Nieuwrode voor De Pauw

Gezien de coronamaatregelen waardoor onder andere tot eind april niet mag worden gekoerst bleven de Wielervrienden Nieuwrode niet bij de pakken zitten en verhuisde ze hun drie koersen van de lente, respectievelijk naar de zomer en de vroege herfst. Even verderop in Wezemaal koersen de profs half mei, om die race in goede banen te leiden is de organisatie nog op zoek naar seingevers.

“We hebben uitgekeken naar een nieuwe datum voor onze wedstrijd van 18 april dat eveneens het provinciale kampioenschap voor de amateurs en masters was. Deze wedstrijd wordt verplaatst naar de kermiszondag van 4 juli. Onze daaropvolgende wedstrijd valt op vrijdag 23 juli in de vorm van de eerste rit van de juniorendriedaagse van Vlaams-Brabant en finaal volgt onze slotkoers op zondag 3 oktober, dat is een wedstrijd voor elites z/c en belofte”, wist Jos Smets van de Wielervrienden Nieuwrode. “We hopen dat er in juni al koers mag zijn, of zelfs al de tweede helft van mei, maar dat laat zich niet voorspellen! De koersomloop in en rond Nieuwrode dorp blijft overigens dezelfde als die voorheen.

Op zaterdag 15 mei vindt de profwedstrijd in Wezemaal plaats. De organisatie is hiervoor nog op zoek naar verschillende signaalgevers. Gemotiveerde andidaten mogen zich steeds melden bij voormalig renner Kris Nys via krisnijs79@hotmail.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *