logo Casalina

De Jasper Stuyven Fanclub komt terug tot leven!

De Jasper Stuyven Fanclub komt terug tot leven!
Jasper Stuyven begint aan zijn klassiekers Foto: Jean-François Vercruysse

Gezien de lente terug in de lucht voelbaar is en de klassiekers eraan komen, ontwaakt de Jasper Stuyven Fanclub samen het hun idool uit de relatieve winterslaap. In eerste instantie zullen de supporters vanop afstand moeten supporteren voor Stuyven en dat begint vanaf dit weekend met de Omloop Het Nieuwsblad en Kuurne-Brussel-Kuurne.

“Na een hele winter afgeteld te hebben, is het eindelijk zover. Zaterdag wordt met de Omloop Het Nieuwsblad de start gegeven van het Belgische wielerjaar, daags nadien staat Kuurne-Brussel-Kuurne op het programma. Beide wedstrijden die onze kampioen Jasper Stuyven al op zijn palmares heeft staan. Kan hij daar een verlengstuk aan breien in 2021?”, vroeg zijn fanclub zich luidop af. “Het zullen overigens de eerste wedstrijdkilometers van het jaar zijn voor Jasper. Door het wegvallen van veel wedstrijden door COVID-19, heeft Jasper ervoor gekozen om via trainingsstages in Tenerife toe te werken naar het voorjaar. Dat heeft hem in het verleden alvast geen windeieren gelegd, samen kijken we reikhalzend uit naar zijn vormpeil.”

Heverleenaar Stuyven rijdt zo goed als het volledige klassieke programma en met daartussen nog eens Parijs-Nice.

Na de Omloop Het Nieuwsblad en Kuurne-Brussel-Kuurne van komend weekend volgen, Parijs-Nice (07-14/03), Milaan-Sanremo (20/03), De E3 Harelbeke (26/03), Gent-Wevelgem (28/03), Dwars door Vlaanderen (31/03), de Ronde van Vlaanderen (04/04), Parijs-Roubaix (11/04) en de Amstel Gold Race (18/04).

De Jasper Stuyven Fanclub telt één adress, namelijk praat- en eetcafé ’t Smiske in Geluwe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *