logo Casalina

KAC Betekom B mikt op top vijf na aantrekken aanvallende spelers

KAC Betekom B mikt op top vijf na aantrekken aanvallende spelers
De kern van KAC Betekom B van het voorbije seizoen

Vierdeprovincialer KAC Betekom B versterkte zich met vier “nieuwe” en jonge spelers. Verder wordt de trainersstaff versterkt met Nick Vermunicht, die ook op het veld actief blijft. Met de aanvallende impulsen die het bijbrengen, mikt coach Martijn Heiremans volgend seizoen op een positie bij de vijf besten.

Lukas T’Hooft en Joren Geleyns verlaten naaste buur Klim-Op Begijnendijk ten voordele van Betekom B, Christophe De Greef verlaat Booischot voor de blauw-roden. Aanvaller Seppe Hidegh komt na een jaartje bij derdeprovincialer Sparta Haacht Statie terug naar het Betekomse.

“We kennen onze aanwinsten zeker, ze genoten alle vier hun jeugdopleiding bij onze club. Voorts zal Piotr Krauze definitief met de A-kern meetrainen. Youngsters Marco Godier en Niel Grenie gaan gedeeltelijk met de A-ploeg trainen. Onze kern van het voorbije seizoen heeft volledig bijgetekend, dat stemt me tevreden. Ervaren middenvelder Nick Vermunicht blijft speler maar gaat ook mee de rol als T2 vervullen”, geeft Hairemans weer. Van de beloften komt Artur Silva Perreira over om bij het eerste team ervaring op te doen op training. Thibaut Demeuse schuift van de beloften naar het B-elftal.

In vergelijking met het voorbije coronaseizoen, waar ze als tijdelijke vierde in de stand ongeklopt waren, willen ze minstens even goed doen.

“We mikken zeker op top vijf. Gezien zo goed als iedereen blijft en we ons in aanvallend compartiment versterkten, mogen we absoluut ambities vertonen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *