logo Casalina

Cycling Team 14 ALL 41 wil met familiale aanpak andermaal succes boeken

Cycling Team 14 ALL 41 wil met familiale aanpak andermaal succes boeken
Van links naar rechts: Yves Van Minsel, Stefan Vreys en Gert Deno

Voor het vierde jaar op rij is het Cycling Team 14 ALL 41 fier om de ploeg opnieuw te mogen voorstellen bij aanvang van een nieuw wielerjaar 2024. Deze hechte vriendenploeg uit Boutersem, zowel op als naast de fiets, is ervan overtuigd dat met een familiale aanpak de beste resultaten behaald kunnen worden.

Een klein team dat samen met hun partners, supporters en regionale sponsors hoopt om ook dit jaar weer mooie uitslagen te boeken. De hele ploeg bedankt dan ook graag alle steunpilaren voor hun jarenlange trouw.

“De wedstrijden waaraan wij deelnemen vinden plaats in binnen- en buitenland en op amateur- en mastersniveau. Veelal zijn wij aan het werk in koersen voor onze leeftijdsklasse in de regio. Onze renners rijden wedstrijden in zowat alle bonden van het land, in beide landsdelen. Daarnaast staan er ook enkele eendagswedstrijden en meerdaagse rittenkoersen in het buitenland op het programma. Deze brengen interessante publiciteit met zich mee waar wij graag onze sponsors mee van laten profiteren”, klonk het bij de geelgetinte formatie.

Nieuwkomer in de ploeg is Yves Van Minsel uit Lovenjoel (56). Hij hoopt dit jaar gespaard te blijven van tegenslag. Door enkele valpartijen zag hij een gedeelte van vorig seizoen de mist in gaan. Deze krachtige renner is het mooiste voorbeeld dat volhouden en “graag fietsen” de beste basis vormt voor mooie resultaten. Vorig jaar maakte hij kennis met de langere gran- en mediofondo’s en ook dit jaar wil hij hierin verdere vooruitgang boeken.

Gert Deno (56) heeft dezelfde leeftijd als zijn ploeggenoot. Na een schitterend seizoen met 3 overwinningen, 7 podiumplaatsen en verschillende top 10-noteringen heeft hij de motor de voorbije winter later dan anders op gang gebracht. De ambities voor 2024 worden iets teruggeschroefd door aanhoudende knieperikelen en door een opleiding tot ploegleider waarbij hij zal proberen om de nieuwelingen van de buren van Olympia Tienen met raad, daad en ervaring bij te staan.

Zoals de voorbije seizoenen kunnen de renners nog steeds rekenen op de steun van erkend sportverzorger, Stefan Vreys. Hij neemt geregeld de renners onder handen waardoor ze met frisse spieren aan de start van de wedstrijden kunnen verschijnen. Een extra pluspunt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *