logo Casalina

BMX Team Bekaf Aarschot ziet verschillende jonge bikers finale eigen Flanders Series winnen

BMX Team Bekaf Aarschot ziet verschillende jonge bikers finale eigen Flanders Series winnen
Aan zon en deelnemers is er zelden gebrek op de Aarschotse BMX

De vijfde manche van de Flanders BMX Series in Aarschot kende ondanks het enorm warme weer een mooie editie met mooie prestaties. Ook organiserende club BMX Team Bekaf Aarschot vielen er enkele succesjes te vieren.

Om en bij de 270 deelnemers vonden de weg naar de Bekafsite

“Het was een heel goede en warme dag voor ons”, opent voorzitter Bruno Lahor. “Het was leuk en warm en gelukkig vielen er niet al te veel valpartijen te noteren.”

Het was al vroeg vieren geblazen en al bij de boys 5. Gust Valgaerts uit sleepte de winst in de wacht. Bij de boys 11 behaalde Bekafbiker Gust Lenaerts uit Gelrode de finale en hij won die zowaar! Bij de boys 12 viel Bent Van Avondt uit Aarschot in de prijzen. De thuisbiker won eveneens zijn finale. Bij de “ouderen”, met name de cruisers 17-24 was Robbe Baisipont uit Herselt de beste! Bij de cruisers 40+ won clubrenner Walter De Visscher uit Lier alle manches en dus ook zijn finale.

“Het gegeven van het thuisparcours brengt precies iets extra teweeg. Iedereen, zowel bikers als de medewerkers, heeft de warmte heel goed overleefd. We hadden door de heersende warmte nog veel werk aan de omloop, maar dat is goed gekomen. Ik toon me heel tevreden over de samenwerking ter plaatse en kijk uit naar onze volgende organisatie in september.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *