logo Casalina

Verbroedering Hofstade wil via pittige voorbereiding scoren in de competitie

Verbroedering Hofstade wil via pittige voorbereiding scoren in de competitie
De nieuwe doelman komt bij deze groep terecht

Vierdeprovincialer Verbroedering Hofstade is ondanks de hete temperaturen onlangs opnieuw beginnen trainen. Ze trokken met coach Yves Mesmans en T2 Steve Van Riet een sportieve staff aan die het klappen van de zweep kent. Ze namen van bij Steenokkerzeel B zeven spelers mee en in totaal tellen de rood-gelen dit seizoen dertien aanwinsten, ambitie is er zeker en vast!

“We zouden graag top vijf spelen. Indien de mogelijkheid zich voordoet om promotie af te dwingen zullen we dat zeker niet laten liggen, maar er zijn nu nieuwe regels in provinciale reeksen met periodetittels. In onze reeks zijn er flink wat B-ploegen, daarmee weet je nooit. KSC Grimbergen B zal volgens mij de titelkandidaat zijn. Op de openingsspeeldag wacht ons al een test thuis tegen het onvoorspelbare Haacht B”, geeft T1 Yves Mesmans weer. “We tellen veel nieuwkomers in de ploeg en vooral pp aanvallend vlak. Dat was een beetje het probleem van de twee voorbije seizoenen. Het zal belangrijk worden om er een echt geheel van te maken en er terug het familiale van vroeger in te krijgen. Toen ik er vele seizoenen geleden tegen uitkwam met Vossem was echt leuk om er te gaan spelen. Er was ook altijd een aangename sfeer door de supporters.”

Het oefenschema van Hofstade is het volgende:

28/7 19.30 uur Hofstade – FC Zemst (Beker van Groot Zemst)
7/8 16 uur Hofstade – Eendracht Hekelgem (Beker van Brabant)
11/8 19.30 uur Hofstade – Zemst-Laar (Beker van Groot Zemst)
13/8 20 uur SV Kobbegem – Hofstade (Beker van Brabant)
15/8 eventuele finale beker van Groot Zemst
18/8 Erps-Kwerps – Hofstade
21/8 16 uur Hofstade – Oetingen (Beker van Brabant)
23/8 19 uur Hofstade – Berg-Op
28/8 16 uur Ritterklub Jette- Hofstade (Beker van Brabant)

In: El Alli Yasin, Cedric Gallemaers,Nick Van Riet Nick, Eddy Erdogan, David Perez, John Amoroso, Kevin Betancur (allen Steenokkerzeel B), Thomas De Groef (Sterrebeek), Bingo Makelele (Sint-Jozef Londerzeel), Fabio Rugieri (Perk), Nabil Bouzahkti (Schaarbeek), Albert Parra (futsal Halle Gooik), Imad El Attabi (FC Suraye United Mechelen)
Out: Bruno Almeida (?), Sabri Ben Hamman (?), Rodrigue Brandon (?), Elmer Castillo (?), Yousef El Moussaoui, Davy Heremans en Bono Sabels (stoppen alle drie) en Gianni Mabika (Vilvoorde City)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *