logo Casalina

Belgian Zwift Riders Sportsolid kennen pech tijdens virtuele tijdrit

Belgian Zwift Riders Sportsolid kennen pech tijdens virtuele tijdrit
Zwift Racing League season 3 Race 1 Douce France Time Trail

Een renner out door technische problemen en eentje met een offday, alle ingrediënten waren aanwezig om de tijdrit van de Belgian Zwift Riders Sportsolid in de war te sturen. De ploeg bestaat uit ervaren Zwiftracer Lennert Teugels uit Opwijk, Jasper Paridaens uit Elingen, Matthias Deroose uit Ternat, Stefan Van Aelst uit Brasschaat en Mathieu Decock uit het Gentse. Het was de opener van de Zwift Racing League season 3, een tijdrit door het virtuele Douce France.

Al snel reden ze met drie volwaardige krachten in plaats van vijf, lastig gezien de tijd van de eerste vier telt.

“Er is vanalles verkeerd gelopen in de Zwiftstream als gevolg van technische problemen. Bij ons verliep het zeer matig. Paridaens’ computer liep net voor de start vast en we waren dan onmiddellijk Deroose kwijt die een slechte dag had. We hebben dus zestig procent met drie vol doorgereden, op Zwiftwedstrijden betaal je dat echt cash”, reageerde Teugels van Tarteletto-Isorex. “Met Van Aelst en Decock haalde ik de aankomst. We eindigden ergens in de matige middenmoot.”

Ook Paridaens baalde als eens stekker.

“Zwift blokkeerde bij mij, zelden ben ik zo teleurgesteld geweest. Daarvoor nam ik dan een halve dag verlof. Het sloeg enorm tegen om zo de stream te moeten volgen, je wilt daar echt tussen rijden”, wist de snelle man van het Urbano Cycling Team.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *