logo Casalina

Toch nog wintersport voor Hasselt Stix!

Toch nog wintersport voor Hasselt Stix!
De Stix paasstage is een fris maar sfeervol gegeven Foto: Lore Dewulf

De eerste dag van het paashockeykamp van Hasselt Stix verliep anders dan gepland! De plotse sneeuwval had de plannen van de Stix bijna danig in de war gestuurd, maar de blauwgetinte hockeyers lieten zich niet uit hun lood slagen. In plaats van oefenen op het hockey, werd de conditie onder glaciale temperaturen onder handen genomen.

“Hasselt werd dinsdagochtend wakker onder een dik wit sneeuwtapijt”, aldus verantwoordelijke voor de sportkampen bij de Stix, Kim Van Vlerken. “We hebben die ochtend om zeven uur de koppen bij elkaar gestoken en beslist om het kamp toch door te laten gaan. Hockeytraining werd conditietraining, afgewisseld met sneeuwpret. Onze talrijke spelers en speelsters hebben er het beste van gemaakt en uiteindelijk toch nog genoten van een dagje sport en spel in het sportcentrum van Kiewit en in het naburige natuurdomein Kiewit kinderboerderij. We danken ook onze trainers die zich flexibel en intensief hebben opgesteld.”

Een sneeuwman maken hoort erbij Foto: Lore Dewulf
Een sneeuwman maken hoort erbij Foto: Lore Dewulf

De club hoopt dat de weersomstandigheden vandaag iets beter zullen zijn en dat de velden groen en niet wit zullen ogen.

Tijdens de paasstage van Hasselt Stix gaan overdag verspreid over twee velden acht bubbels van tien spelers en speelsters aan de slag. De oudere jeugd volgt paaskamp in de vooravond en sluit af rond 20 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *