logo Casalina

Leuven Bears zien matchen uitgesteld worden door coronamaatregelen

Leuven Bears zien matchen uitgesteld worden door coronamaatregelen
De Leuven Bears blijven minstens tot 15 december inactief

Als gevolg van de nieuwe coronamaatregelen bleven de spelers van basketclub Leuven Bears net zoals de volledige betFIRST BNXT League niet gespaard. Alle wedstrijden mogen doorgaan zonder publiek tot 15 december, maar er werd in samenspraak beslist om de matchen tot die datum naar een later moment uit te stellen.

Er werd in samenspraak met alle clubs besloten om de wedstrijden niet te laten doorgaan op volgende data.

Dat is het geval voor de thuismatchen tegen RSW Liège Basket (03/12), Spirou Basket Charleroi (05/12) en de bekerwedstrijd thuis tegen Hubo Limburg United (10/12). Deze laatste ontmoeting wordt verplaatst naar het weekend van 22 januari 2022. De eerste twee wedstrijden zullen uitgesteld worden naar latere data wanneer er opnieuw publiek wordt toegelaten in de zaal om de Leuven Bears aan te kunnen moedigen. Na 15 december zal er een herevalutie gebeuren om na te gaan of er opnieuw gespeeld kan worden.

Tickets

VIP-Tickets voor de wedstrijden van 3 en 5 december werden reeds verzonden en kunnen gebruikt worden op de data waarnaar de wedstrijden zullen verplaatst worden. Verdere informatie volgt nog. Normale dagtickets die reeds aangekocht werden blijven uiteraard ook geldig en kunnen op de nieuwe data gebruikt worden. De personen die reeds een online ticket aankochten zullen nog persoonlijk een mail hierover ontvangen.

Jeugd

De wedstrijden van de jeugdploegen van de Bears kunnen blijven doorgaan maar ook zonder publiek. Ouders die kinderen van en naar trainingen en wedstrijden vervoeren, vormen hierop een uitzondering en mogen wel nog binnen in de zaal. Van zodra je een sportinfrastructuur betreedt, moet je verplicht een mondmasker dragen vanaf de leeftijd van tien jaar. Het mondmasker is verplicht voor iedereen in de gangen, tribunes en kleedkamers… Meer informatie omtrent de maatregelen is terug te vinden via deze link.

De Leuven Bears danken iedereen voor het begrip en hopen om hun fans en vele anderen spoedig weer in een volle Sportoase te kunnen ontvangen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *