logo Casalina

Idris Bouali beslissend voor Rapide Wezemaal met een goal en een assist

Idris Bouali beslissend voor Rapide Wezemaal met een goal en een assist
Idris Bouali (achter doelman) was van nut tegen Tildonk

Leider in derde provinciale b KFC Rapide Wezemaal leek op bezoek bij derde FC Tildonk de klus geklaard te hebben na zeventig minuten. Tildonk stond immers 0-4 in het krijt en niets leek de rood-witten nieuw succes in de weg te staan. Met nog een kwartier te gaan, vielen op amper enkele minuten drie doelpunten en wel van Van Gilbergen, De Coninck en de overmijdelijke Boorten.

“Tot de 0-4 domineerden we volledig, ze hadden op iets meer dan een uur tijd amper kansen bij elkaar gespeeld. Ik had een doelpunt gemaakt en een assist uitgedeeld, ik was tevreden over mijn match. Op amper enkele minuten scoorden ze stuk voor stuk drie mooie doelpunten. We leken even afwezig in het hoofd. Tot de laatste minuten was het nog moeilijk voor ons. Ze begonnen gemotiveerd te raken, want iedereen wil de leider wel kloppen. Dat begrijp ik, maar zie ik nog zo snel niet gebeuren. Op de slotfase na waren we veel sterker, we staan sterk in onze schoenen”, wist spits Bouali die uit Zaventem komt.

Bouali heeft voorlopig geen vaste basisstek bij Rapide.

“Omdat medespits Merckx een coronatest moest ondergaan, kon en mocht ik eens mijn kans grijpen in de basis. Ik begrijp wel dat de trainer met niet kan opstellen. We hebben een enorm sterk team dat het vooral vooraan prima doet, we draaien enorm goed. Het is moeilijk om als één van de jongsten van de ploeg in het elftal te raken, maar ik doe mijn best. Ik speel voorlopig geen al te grote rol, maar probeer als invaller toch mijn steentje bij te dragen.”

Doelpunten: 10’ Vanderheyden (0-1), 40’ Bouali (0-2), 69’ Verheyden (0-3), 70’ Van De Schoot (0-4), 75’ Van Gilbergen (1-4), 76’ De Coninck (2-4), 78’ Booten (3-4).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *