logo Casalina

De Leuven Bears dringen door tot kwartfinales Belgische beker

De Leuven Bears dringen door tot kwartfinales Belgische beker
De Leuven Bears tegen Belfius-Mons-Hainaut

De spelers van topklasser Leuven Bears mogen zich opmaken voor de volgende ronde in de beker van België. In twee confrontaties bleek hun A-ploeg te sterk te zijn voor Belfius-Mons-Hainaut. In de volgende ronde lopen ze medetopklasser RSW Liège Basket tegen het spreekwoordelijke lijf. De loting bepaalde dat Mons eerst in eigen huis Leuven mocht ontvangen. Hier konden ze zeven punten voorsprong mee huiswaarts nemen voor de terugwedstrijd op.  Na een spannende wedstrijd trokken de Bears aan het langste eind door met 67-57 te winnen. Hierdoor bemachtigden ze een plekje in de kwartfinale van de beker van België. In deze ronde nemen ze het opnieuw op tegen een ploeg uit Wallonië, namelijk RSW Liège Basket.
De thuiswedstrijd van vrijdag 8 december wordt afgewerkt in de eigen Sportoase Leuven vanaf 20.30 uur. Vervolgens spelen de Leuvenaars de terugwedstrijd in Luik op zondag 10 december om 16.30 uur met een plaats in de halve finales als inzet.

Dit seizoen organiseren ze opnieuw RESTO dagen op 18 en 19 november 2023. Kom proeven van onze overheerlijke Jumbo mosselen, vol-au-vent, balletjes in tomatensaus (ook veggie optie mogelijk) in het St. Albertuscollege te Heverlee. Inschrijven kan tot en met 11 november via deze link.

Voor diegenen die de inschrijving en/of betaling technisch niet kunnen volbrengen, neem contact op met: freddy.hernou@leuvenbears.be Krijgen jullie al honger? Schrijf je meteen in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *