logo Casalina

Vrouwen KFC De Vrijheid Herselt spelen om de leiding tegen eeuwige rivaal VC Immer Oost

Vrouwen KFC De Vrijheid Herselt spelen om de leiding tegen eeuwige rivaal VC Immer Oost
De dames van KFC De Vrijheid Herselt A anno 2023-2024

Aan de Asbroek in Herselt staat zaterdagavond vanaf 19 uur de topper in vrouwelijke tweede provinciale B op het programma. Het plaatselijke KFC De Vrijheid Herselt kruist er de degens met eeuwige rivaal VC Immer Oost uit Westerlo. Een opmerkelijk gegeven is dat beide opponenten vorig jaar ook al streden om de titel in … derde provinciale A. Toen haalden de blauwen het met 68 punten om de titel, de geel-roden verzamelden 65 éénheden.

Thuistrainer Sven Milis heeft deze vrijdag iets te vieren, namelijk zijn 43ste verjaardag. Hij wil zaterdagavond ook vieren, maar om een andere reden.

“We zijn met zijn allen benieuwd naar de topper. Dat is andermaal tegen Immer Oost, onze belager van vorig jaar. We hebben beiden weer een perfect parcours afgelegd met een 15 op 15. De resultaten liggen in het verlengde van elkaar, we hebben ongeveer evenveel gescoord als we beiden laten scoren.Het zal dus weer een spannende wedstrijd worden. Vorig jaar hebben we twee maal drie-drie gespeeld tegen elkaar. Het zal dus van kleine verschillen afhangen. We hebben als ploegen nog weinig geheimen voor elkaar, de twee kernen zijn in grote lijnen hetzelfde gebleven. Immer Oost kreeg onverwacht op de eerste speeldag een forfait in de schoot geworpen van Vosselaar, wat meestal ook een moeilijke wedstrijd is. Verder hebben we tegen bijna dezelfde ploegen gespeeld met ongeveer dezelfde uitslagen. Het gaat sowieso spannende wedstrijd worden en wie er dan uiteindelijk aan het langste eind zal trekken, dat is nog maar de vraag”.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *