logo Casalina

Veteranen Rapide Wezemaal pakken de titel met “oude bekenden”

Veteranen Rapide Wezemaal pakken de titel met “oude bekenden”
De veteranen van KFC Rapide Wezemaal vieren hun titel in april 2024

Op eigen veld aan de Vleugtweg in Wezemaal ontving leider KFC Rapide Wezemaal middenmotor Sint-Joris Weert. Ze wit-roden haalden het en vierden dat nadien met flink wat pintjes. Ze verwezen hun reeksgenoten van KVC Kessel-Lo 2000 en SK De Zoenk Kessel-Lo naar de dichtste ereplaatsen.

Het stond aan de rust al 4-0, maar blijkbaar sloeg de titelstress nog enigszins toe tijdens de tweede helft daar de eindscore 4-3 bedroeg. De kern van het veteranenteam bestaat uit 32 spelers. Het geheel bestaat voor negentig procent uit oud-spelers van Rapide.

“De club is gelukkig met zo’n “jonge” veteranenploeg. Deze titel is binnen en pakken ze niet meer af”, klonk het aan de Vleugtweg.

De dragende krachten van het geheel zijn onder meer Egbert Van De Schoot en Willem Keuppens. Zij stopten vorig seizoen rond dit moment met voetballen bij de eerste ploeg in tweede provinciale.

Dit team gaat volgend jaar door met dezelfde groep en een paar gerichte versterkingen. Dit jaar hebben ze niet deel genomen aan de beker, maar dat zal er volgend seizoen nog wel bijkomen.

Rapide Wezemaal kampioen bij de veteranen 2023-2024

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *