logo Casalina

Klim-Op Begijnendijk sluit seizoen af met jeugddag

Klim-Op Begijnendijk sluit seizoen af met jeugddag
Jeugddag op Klim-Op Begijnendijk

De jeugd van Klim-Op Begijnendijk blies deze zondag verzamelen aan hun club. Immers de U6, U7, U10 en U12 van de geel-blauwen sloten hun jaargang voor eigen publiek af. Vele tientallen spelers tekenden aanwezig om na hun wedstrijd bij enorm veranderlijk weer nadien een frietje en vleesje naar binnen te werken aan de Grote Baan in Betekom.

Het was voor de leeftijdsreeksen nog een leuke en ontspannen voormiddag en ergens voor de iets ouderen al een voorbereiding op volgend seizoen. Sommige jeugdreeksen zullen immers volgend jaar met meer spelers op een groter veld komen te staan. Net voor of net na (geen idee of dat een goed idee was) hun frietje gaven ze nog alles op de verschillende aanwezige springkastelen.

De U11 van Klim-Op hadden er normaal gezien ook bij moeten zijn, maar hun tegenstander liet verstek gaan. In de namiddag won de eerste ploeg nog met 3-1 tegen buur KFC Baal B om het eindejaarsfeestje compleet te maken. De geel-blauwen namen afscheid van verdediger Davy Laeremans en doelman Jens Van Looy, die zich meer gaan focussen op hun professionele activiteiten.

Davy Laeremans (rechts) kort voor zijn laatste voetbalmatch
Davy Laeremans (rechts) kort voor zijn laatste voetbalmatch

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *