logo Casalina

Korfbalclub haalt comedy-talent Jade Mintjens naar Leuven

Korfbalclub haalt comedy-talent Jade Mintjens naar Leuven
Jade Mintjens komt naar KC Leuven- credits Ymke Dirickx

Stand-up comedian Jade Mintjens, bekend van onder andere ‘De Ideale Wereld’, speelt volgende week uitzonderlijk een try-out in Leuven. Korfbalclub KC Leuven kon haar overtuigen om haar gloednieuwe zaalshow voor de première in februari al aan een Leuvens publiek voor te stellen.

 Korfbalclub KC Leuven startte enkele jaren geleden met jaarlijks een comedy night te organiseren. Zo kregen ze al headliners over de vloer als Nigel Williams, Lukas Lelie, Seppe Toremans en Johnny Trash. Dit jaar kunnen ze ook de Turnhoutse stand-upcomedian en actrice Jade Mintjens aan dat lijstje toevoegen. Mintjens is vandaag vooral bekend als sidekick in ‘De Ideale Wereld’ maar eerder was ze finaliste van Humo’s Comedy Cup en verzorgde ze het voorprogramma van onder meer Bart Cannaerts, Bert Gabriëls en Michael Van Peel. Ze verschijnt sinds kort naast Philippe Geubels in de nieuwe Een-quiz ‘Ik heb het u juist letterlijk gezegd’ en in het najaar maakt ze haar opwachting in ‘De Slimste Mens’.

In de kantine van de Leuvense korfbalclub komt Jade Mintjens op donderdag 26 oktober try-out doen voor haar gloednieuwe zaalshow “Bedankt om te komen” die in februari voor het grote publiek in première gaat. Het voorprogramma wordt verzorgd door Wim Van Dooren, die niet alleen als recreant speelt bij de club maar ook als opkomend comedy talent dit jaar zijn kans waagt in Humo’s Comedy Cup.

“KC Leuven wil meer zijn dan een plek waar er op hoog en minder hoog niveau gesport wordt. We zijn een familieclub bij uitstek en organiseren regelmatig activiteiten voor jong en oud om de sociale samenhang binnen de club te versterken. Deze avond past daar perfect in maar tegelijkertijd willen we ook andere Leuvenaars en sympathisanten naar de club trekken”, aldus Koen Cypers, voorzitter van KC Leuven.

Info en tickets te verkrijgen via comedy@kcleuven.be (plaatsen zijn beperkt).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *