logo Casalina

KCBJ organiseerde derde editie van Korfbal@School

KCBJ organiseerde derde editie van Korfbal@School
Bij KCBJ Betekom kwamen ongeveer honderd kinderen van zes scholen aan bod via Korfbal@School

Deze Korfbal@school is een scholentornooi en is in het leven geroepen om de omliggende scholen warm te maken voor de korfbalsport en de club KCBJ Betekom. Met ongeveer honderd ingeschreven leerlingen van de zes omliggende lagere scholen kan de organisatie spreken van een topeditie.

Dit project heeft dus als doel om korfbal op school te implementeren daar dit een ideale schoolsport is door het gemengde karakter van de sport, korfbal wordt op elke leeftijd door jongens en meisjes samen gespeeld.

Een overzichtsbeeld van Korfbal@school in Betekom
Een overzichtsbeeld van Korfbal@school in Betekom

Het scholentoernooi vond plaats aan hun Sportpark Grote Baan in Betekom. GBS De Puzzel Begijnendijk, GBS De Klimroos Betekom, VBS Sjibke Betekom, VBS Ourodenberg, VBS De Bolster Ramsel en VBS De Klimboom Tremelo tekenden aanwezig. Er zijn maar liefst 38 wedstrijden op 8 verschillende velden. Dankzij een goede samenwerking met KBKB en MOEV kregen ze een mooie ondersteuning.

KCBJ kreeg de steun van de KBKB en Moev
KCBJ kreeg de steun van de KBKB en Moev

De gemotiveerde leden van KCBJ kwamen helpen door wedstrijden te fluiten en het in goede banen te leiden. Volgend jaar zijn ze alvast opnieuw van de partij voor een nieuwe editie van Korfbal@School.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *