logo Casalina

Kledingwinkel Modemakers wordt nieuwe shirtsponsor KC Leuven

Kledingwinkel Modemakers wordt nieuwe shirtsponsor KC Leuven
Modemakers en KC Leuven, een match

De bekende kledingketen Modemakers wordt de komende drie seizoenen de nieuwe shirtsponsor van korfbalclub KC Leuven. Dat maakte de club zonet bekend. De kledingketen steekt meer dan 200 leden van U7 tot en met A-ploeg en recreanten in een nieuw jasje voor de komende jaargang.

Met winkels aan de Tiensesteenweg in Korbeek-Lo en aan het Gouden Kruispunt in Tielt-Winge is Modemakers vandaag geen onbekende in onze regio. In totaal telt de groep 11 winkels in 3 provincies. De kledingwinkel met kledij voor het hele gezin sponsort al tal van sportclubs maar zet vandaag zijn eerste stappen in de korfbalwereld. Met een engagement voor de drie komende seizoenen wordt Modemakers meteen de officiële shirtsponsor van KC Leuven, de grootste en hoogst geklasseerde korfbalclub van de provincie.

“Door sportclubs te sponsoren stimuleren we op een duurzame manier onze merkbekendheid en dragen we meteen een steentje bij aan hun rol bij de vrijetijdsbesteding en ontwikkeling van jeugd. De samenwerking met een club als KC Leuven is een perfecte aanvulling op onze bestaande engagementen, dankzij de lokale verankering en de sterke samenhang in en rond de club. Korfbal is bovendien een sport die, omwille van haar gemengde karakter, hele families samenbrengt en daar willen we graag deel van uitmaken”, aldus Wim Maris, marketingcoördinator Modemakers.

Kledingwinkel Modemakers wordt nieuwe shirtsponsor KC Leuven
Kledingwinkel Modemakers wordt nieuwe shirtsponsor KC Leuven

Uniformiteit

De korfbalploeg , die haar thuiswedstrijden in het Albert Van Hovestadion afwerkt in Kessel-Lo, is zopas gestart met de voorbereiding van het nieuwe seizoen. Vorig jaar eindigde de topclub zowel met A- als B- ploeg op een historische 2e plek. Dankzij een gewonnen finale promoveerde de club naar de hoogste klasse in het veld. Met een verjonging van de kern en een nieuwe hoofdcoach komt de nieuwe partner dan ook op het juiste moment. Dankzij Modemakers kan KC Leuven meer dan 200 spelende leden – van de kleinsten bij de U7 tot aan de recreanten – een nieuw shirt geven en zo uniformiteit over alle ploegen heen creëren.

“We zijn heel blij met het partnership met Modemakers. Zij zijn enerzijds bijzonder sportminded en anderzijds dragen ze het familiale hoog in het vaandel. Dat past perfect bij het DNA van onze club en onze sport. Bovendien kunnen we zo voor de eerste keer heel onze club in een nieuw jasje steken en met één grote shirtsponsor voor al onze ploegen naar buiten komen.” Koen Cypers, voorzitter KC Leuven

Naast de deal met Modemakers kan KC Leuven ook dit seizoen het vertrouwen genieten van haar vaste sponsors Living Stone, Elsen Kaasambacht, Tuinmachines Decré, drukkerij Shannon en MBKT Consulting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *