logo Casalina

U21 KFC Herent blijven ongeslagen in 2024

U21 KFC Herent blijven ongeslagen in 2024
De U21 van KFC Herent vieren bij Wijgmaal

Met de U21 van KFC Herent komen we op dit medium aan het einde van ons drieluik over KFC Herent. Eerst kwam het matchverslag van KFC Herent A tegen KCVV Elewijt aan bod, daarna kwamen de interprovinciale U12 in de schijnwerpers te staan. Afsluiten doen we met de mannen van de U21 die voorbije speeldag met het kleinste verschil gingen winnen op Olympia Wijgmaal.

Momenteel is het de enige ploeg in de reeks die ongeslagen is in het nieuwe jaar.

Ze kunnen naar eigen zeggen steunen op een zeer sterke verdediging en doelman Tijs Burie. Deze combinatie van factoren bracht amper drie tegendoelpunten op vijf wedstrijden tijd met zich mee.

“De ambitie van het hele team is om kampioen te spelen aangezien er spelers zijn die in hun laatste jaar U21 zitten. Zij zouden graag vertrekken met eindwinst in de  competitie. De jonge trainer zelf, Mathys Kasisi (22) vertrekt volgend seizoen ook naar de interprovinciale U16 van KSK Heist. Het volledige team werkt dus samen aan één doel”, klonk het bij de ambitieuze geel-blauwen.

Momenteel tellen de Herentse manschappen vijf punten achterstand en twee matchen minder gespeeld dan leider Wijgmaal, bij wie ze voorbije speeldag met 0-1 gingen zegevieren. De U21 van KFC Herent ontvangt komende zaterdagnamiddag vanaf 14.45 uur hun leeftijdsgenoten van KDN United.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *