logo Casalina

Clara Eraly en Lyam Pauwels rijden mooie recreantenrace voor eigen publiek

Clara Eraly en Lyam Pauwels rijden mooie recreantenrace voor eigen publiek

Clara Eraly en Lyam Pauwels van het BMX Dennenteam domineerden de wedstrijd van de zesjarige recreanten in het eigen Keerbergen. Ze gingen beiden gedreven van start en brachten een spannende wedstrijd.

Recreante Clara woont in Keerbergen. Ze is vorig jaar gestart met BMX’en en wordt dit jaar zeven. Haar broer Simon Eraly is vergunninghouder en komt uit bij de boys 9. In haar vier wedstrijden werd ze derde, vijfde, achtste en afsluiten deed Eraly met haar beste resultaat, een tweede stek. Ze reed het merendeel van de race op kop, maar dat was buiten teamgenoot Lyam Pauwels gerekend. Hij ging Eraly tot haar verbazing in de laatste hectometers voorbij.

Lyam wordt volgende maand zeven jaar én is deel van een tweeling en woont bij de mama in Haacht en bij zijn papa in Heist-op-den-Berg. Het woord “bang” staat niet in zijn woordenboek wat zeker een voordeel is in deze sport. Hij is nog maar aan het BMX-en sinds halfweg vorig seizoen. Daarom is hij als recreant aan het seizoen begonnen. We zullen afwachten wat de toekomst in petto heeft, mogelijk sluit hij volgend seizoen aan bij het Dennenteam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *