logo Casalina

Van de junioren van de AA Drink – Young Lions wordt iets verwacht…

Van de junioren van de AA Drink – Young Lions wordt iets verwacht…
De junioren van de AA Drink - Young Lions

Het AA Drink – Young Lions, de jeugdformatie van de Baloise – Trek Lions van Sven Nys, werden onlangs uitgebreid voorgesteld in het eigen Haacht. We beginnen bij onze groepsbesprekingen met de mannelijke junioren die uit negen heerschappen bestaan. Buiten hun hoofdactiviteiten in het veld, wordt er ook iets van hen verwacht op de weg. Hun programma liegt er ook niet om.

De junioren bestaan uit Senne Aerts, Lander Artoos, Senn Bossaerts, Kjell Coopman, Mick De Keyser, Fausto Delmé, Axel Schepens, Arthur Van den Boer en Bern Zimmerman.

De crosser reden in januari en februari nog hun wedstrijden, momenteel zijn ze even aan een pauze toe. Ze beginnen ermee met de juniorenversie van Luik-Bastenaken-Luik (04/05), daarna volgen de Ronde van Vlaanderen, de Driedaagse van Vermarc, de Triptyque Ardennais en de tweedaagse Skoda Tour in Luxemburg. Vorig jaar waren de blauwe leeuwen in Luxemburg op één racedag aanwezig, nu kiezen ze voor het volledige programma.

“Buiten het veld zie ik onze junioren meer dan hun mannetje staan op de weg. Van onder andere nationaal kampioen in het veld Arthur Van den Boer, Lander Artoos en Bern Zimmerman verwacht ik wel wat. Iemand zoals Fausto Delmé heeft een goede winter achter de rug, we zijn benieuwd wat dat geeft op de weg en hoe hij verdere stappen zet als junior”, klonk het bij de ploegleiding van de AA Drink – Young Lions.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *