logo Casalina

Minstens 400 mountainbikers zakken af naar Langdorpse mountainbikeweekend (03-04/09)

Minstens 400 mountainbikers zakken af naar Langdorpse mountainbikeweekend (03-04/09)
Op het PK MTB in Langdorp in 2014 was Frans Claes op de afspraak
De XCO mountainbikewedstrijd in Langdorp (03-04/09 is al ruim dertig jaar een klassieker in België, de voorbije vijftien jaar stond het steeds garant voor de provinciale kampioenschappen in alle reeksen. Na enkele gesprekken met organisator Wim Deroover werd besloten om de krachten te bundelen van het MTB Team Langdorp met Orbea G-Bikes. Minstens vierhonderd mountainbikers komen dit weekend afgezakt naar het Aarschotse.
“Er zijn verschillende redenen waarom we gaan samenwerken maar de allerbelangrijkste is om de wedstrijd met al zijn historie te laten blijven bestaan en terug weten op te waarderen!” aldus teamcoach Maarten Gybels

We zijn al onze teamsponsors enorm dankbaar om deze samenwerking te mogen opzetten, maar zeer specifiek Gerry Seyen van G-Bikes die met een open geest het belang van deze samenwerking inziet voor de mountainbikesport. Uiteindelijk is de hoofdsponsor van deze wedstrijd al jarenlang FIETSFABRIEK.be”.

Op zaterdag 3 september komen de jongsten aan bod. Op zondag 4 september komt de “oudere jeugd” piepen, wat hen te wachten staat kan je hier bekijken.

“Voorlopig staat de teller 370 en er komen nog daginschrijvingen bij. Dat is een wedstrijd met één van de grotere aantallen in deze Series. Dat is absoluut niet slecht voor een wedstrijd die op het einde van het seizoen valt”, besloot Gybels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *