logo Casalina

Nieuwe startplaats voor de “Craywinckelhof – Omloop van het Hageland” WE UCI 1.1

Nieuwe startplaats voor de “Craywinckelhof – Omloop van het Hageland” WE UCI 1.1
Het podium in 2020 met hun KraaiKe, vlnr tweede Bastianelli, winnares Wiebes, derde Norsgaard Jørgensen

Met het oog op een gepaste uitstraling voor haar ondertussen klassieke organisatie op de openingszondag van het Belgische wielerseizoen, ging Cycling Team Tilt vzw onlangs op zoek naar een nieuwe geschikte startplaats voor haar vijftiende editie van de “Craywinckelhof – Omloop van het Hageland” voor Woman-Elites UCI 1.1.

In het verleden lag de start in Tienen, daar leek de wielermicrobe verdwenen

Er werd in dit verband nu een akkoord bereikt met de stad Aarschot en met Benoit Theyskens alias den Thesse, uitbater van het alom gekende wielercafé De Knoet, om de volgende twee jaar de start van deze befaamde wedstrijd te laten plaatsvinden aan De Knoet op het Schaluin in Aarschot.

Het CT Tilt was onlangs aanwezig om de sfeer op te snuiven op het Aarschotse criterium.

“Meer details zullen in de komende weken en maanden verder worden uitgewerkt, maar we verwachten de wielerliefhebbers zeker en vast op zondag 26 februari 2023 rond het middaguur in Aarschot, waar de deelnemende teams één voor één zullen worden voorgesteld. Met enkel toppers van wereldformaat op de erelijst, verwacht ons Cycling Team Tilt ook bij haar volgende editie van deze wedstrijd het kruim van het internationale vrouwenwielrennen aan de start”, klonk het.

De verdere berichtgeving hierover kan gevolgd worden op www.omloophageland.be

Afspraak dus op zondag 26 februari 2023 aan De Knoet in Aarschot voor de vijftiende “Craywinckelhof – Omloop van het Hageland”! Ook in 2024 is iedereen welkom!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *