Q8 tempo oil banner

 

logo Casalina

Deze donderdag Kapelse Midweek-Classic voor nieuwelingen en juniores in Voortkapel-Westerlo!

Deze donderdag Kapelse Midweek-Classic voor nieuwelingen en juniores in Voortkapel-Westerlo!
De sponsors van de Kapelse Midweek-classic

WSC Duw Voort uit Voortkapel-Westerlo organiseerde normaal gezien in 2020 de Antwerpse provinciale kampioenschappen voor de nieuwelingen en junioren in 2020. Daar stak corona een stokje voor en nu wagen ze een nieuwe poging op donderdag 29 juli. WSC Duw Voort organisatie hoopt dat ze hun koersen eindelijk kunnen organiseren, want de voorbije twee seizoenen was dat niet zo.

De inschrijvingen vinden plaats aan de feesttent ’t Pleintje aan de Nieuwebaan. Er zijn twee podiums per wedstrijd voorzien, namelijk voor de eerste drie van de wedstrijd en voor de eerste drie van het provinciaal kampioenschap. De wedstrijd is opgedeeld in twee koersen, ééntje voor de eerstejaars én ééntje voor de tweedejaarsnieuwelingen. De eerste dertig hebben een prijs en per wedstrijd is er een prijzenpot van 575 euro voorzien. Bij de junioren hebben de eerste dertig eveneens prijs, daar werd 695 euro aan prijzengeld ingezameld.

Je kan parkeren aan de Nieuwebaan, daarvoor moet je aanrijden via de Olenseweg of je kan staan aan de Jevo lokalen in de Trapstraat, daar raak je via de Olenseweg. De startzone ligt aan het Kapelplein, de officiële start is voorzien aan de Zagerijstraat, de aankomst ligt aan Ter Voort ter hoogte van ‘t Pleintje. In de start- en de aankomstzone zullen de coronamaatregelen van dat moment van toepassing zijn. De bevoorrading is voorzien op Ter Voort tussen de nummers 169 en 147, de afvalzone ligt eveneens aan Ter Voort en dat ter hoogte van de kerk.

De omloop van de Kapelse Midweek Classic editie 2021
De omloop van de Kapelse Midweek Classic editie 2021

Geef een reactie