Q8 tempo oil banner

 

De Bierbeekse Tennisclub ontving meer dan 600 spelers op hun twee toernooien!

De Bierbeekse Tennisclub ontving meer dan 600 spelers op hun twee toernooien!
Het bestuur van de Bierbeekse Tennisclub en de wedstrijdleiding

De Bierbeekse Tennisclub organiseerde onlangs hun vierde Discoveries-toernooi voor zowel duo’s als enkelspelers. Ondanks een afwisselend meteorologisch verloop van de dag, kende het toernooi toch een vlot verloop. Er schreven zich 184 duo’s over twaalf reeksen in, een record, in en zij gaven de hele week het beste van zichzelf. Voor het enkeltoernooi hadden zich 249 deelnemers ingeschreven, ze werden verspreid over achttien reeksen.

“De finales in de zestien reeksen vonden gelukkig plaats onder een mooi zonnetje. Alle deelnemers kregen bij aanvang van het toernooi een voucherpakket ter waarde van 250 euro en de finalisten kregen er ook nog een geldprijs en een korf met streekproducten bij. We blikken uiterst tevreden terug op deze vierde editie van het Discoveries-toernooi”, wist het bestuur van de Bierbeekse Tennisclub.

Daarna vond het vierde Discoveries Enkeltoernooi plaats. Net geen 250 deelnemers gaven er een hele week het beste van zichzelf in achttien verschillende reeksen. Ondanks het mindere weer, kende het toernooi door een goede planning een soepel verloop. Even dreigde een overgelopen Molendaalbeek roet in het eten te smijten. Dankzij het enorm harde werk van heel wat vrijwilligers bleef de overlast binnen de perken. Acht spelers van de eigen club bereikten overigens de finale in één van de reeksen.

De Bierbeekse Tennisclub kijkt nu al uit naar het vijfde Discoveries-toernooi, dat in juli 2022 zal plaatsvinden!

Geef een reactie