logo Casalina

VC Rijmenam zet koers naar top vijf

VC Rijmenam zet koers naar top vijf

In vierde provinciale D in de Antwerpse reeksen duikt oefenmeester  Kris Bulcke het tweede jaar van zijn driejarenproject in met zijn VC Rijmenam. Ondanks de strenge coronamaatregelen in de provincie Antwerpen was de voorbereiding in orde en hoopt hij met zijn blauwen aanspraak te kunnen maken op top vijf.

“We mogen niet klagen, buiten twee zware blessures is iedereen paraat voor de strijd. Door diverse coronamaatregelen heeft iedereen relatief lang stil gelegen. Gelukkig zijn we hier soepel mee omgegaan ondanks de soms precaire gezondheidssituatie in de provincie Antwerpen. Voetballend ben ik zeker tevreden over onze voorbereiding. We zullen klaar zijn als de competitie aanvangt”, opent Bulcke gedreven. “We beginnen thuis tegen Suraye Mechelen, ik ben blij dat we die zware dobber dan al zo snel achter de rug hebben. Ik bekijk bijvoorbeeld Hombeek en SC Mechelen als titelkandidaten. Ik zit hier in mijn tweede seizoen van ons driejarenproject. Wij azen op minstens top vijf. We hadden tegenover vorig jaar snelheid nodig, die kregen we in de vorm van de broers Glenn en Dylan Vanderbecken. We blijven zoeken naar een diepe spits, aangezien twee van onze voorspelers uitvielen en respectievelijk vier en vijf maanden onbeschikbaar zijn. Op dat vlak kennen we geen meeval, twee van onze spitsen waren vorig jaar ook al continu out.”

Nieuwkomers: Wietse Casteels(Nv Keerbergen), Jasper Van Hul ( KVC Haacht), Dylan en Glenn Vandebecken(KFC Werchter), Godfred Agbloe (Muizen), Wim Fonteyn (liefhebbers), Marouane Hallaoui (Elzestraat).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *