Sportief Rotselaar B zet KV Tremelo met 5-0 opzij

Sportief Rotselaar B zette KV Tremelo met 5-0 opzij

Na een sterke eerste helft stond Rotselaar B al 4-0 voor. Het tempo ging iets naar omlaag en de bezoekers pakten nog rood. In de slotminuut zetten Adrian Hagi Sofrone tegen zijn voormalige team de 5-0-cijfers op het scorebord.

Het gaspedaal bij de geel-blauwen werd ingeduwd tussen het kwartier en minuut 35, toen kwamen er vier goals op het scorebord bij. Topscorer Mertens opende voor de geelmhemden. Na de rust had het thuisteam veel ruimte en dat werd er enkel beter op door de uitsluiting van Van Nuffelen iets voor het uur. Rotselaar B nestelt zich op deze manier terecht bij de beste tien in de rangschikking.

Doelpunten: 14’ Mertens (1-0), 29’ Wildiers (2-0), 30’ Meurrens (3-0), 34’ Van Rooy (4-0), 90’ Sofrone (5-0).