logo Casalina

SK Nossegem wil vaste waarde blijven in tweede provinciale

SK Nossegem wil vaste waarde blijven in tweede provinciale
Het stadion van SK Nossegem in de Melsbroekstraat

Bij tweedeprovincialer SK Nossegem blijft het merendeel van de spelers trouw op post. De kern van de blauwen mocht twee aanwinsten verwelkomen, in de trainersstaff was er ook ergens sprake van een nieuwkomer gezien keepertrainer Nicolas Van Het Groenewoud voor het eerst vader. Er mag verwacht worden dat SK Nossegem opnieuw op de zevende plaats kan eindigen zoals na de vijf speeldagen van het voorbije seizoen.

Bij SKN vielen geen al te enorme veranderingen te noteren naar volgend seizoen toe. Normaal gezien mag een plaats in de linkerkolom als een zekerheid beschouwd worden.

“SK Nossegem stelt met trots vast dat alle spelers hun verblijf hebben verlengd. Dit op middenvelder Dylan Van Diest na, die terugkeert naar ERC Hoeilaart. De kern werd daarenboven versterkt met middenvelder Robbe de Backer van Sporting Kampenhout en verdediger Menno Verheyden van KFC Walem. Spelers die al even in dienst zijn bij SKN zoals Wietse Jacobs, Wouter de Schepper en Tom Deliens doen er ook nog een extra jaartje bovenop. Sterkhouder Maarten Van Haesendonck kijkt door verbouwingen, professionele activiteiten en een vernieuwd vaderschap nog eventjes de kat uit de boom omtrent een verlenging bij SK Nossegem. Kenny Vermeiren stopt door zijn drukke professionele werkzaamheden als speler, maar treedt toe tot de sportieve staff. Dit in het gezelschap van ex-speler Tim Matyn”, klonk het bij SK Nossegem.

In de trainersstaf blijven T1 Benny Nannan, T2 Maarten De Schepper en doelmannentrainer en kersvers papa Nicolas Van Het Groenewoud op post Keepertrainer Nicolas Van Het Groenewoud en zijn vriendin Sara werden trouwens voor het eerst ouders, namelijk van een flinke zoon Lio. Zowel de ouders als het kind stellen het prima.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *