logo Casalina

Racing Meldert pakt een 28 op 30

Racing Meldert pakt een 28 op 30
Racing Meldert aan de winnende hand

Straffe comeback van de groen-witten van Racing Meldert in vierde provinciale F. Dat levert hen na tien wedstrijden zonder nederlaag een tijdelijke vijfde positie oplevert. Het was geleden van 19 november, de laatste competitienederlaag. Dat gebeurde thuis tegen de kleurgenoten van Standaard Neerwinden, een droge 0-3. 

Daarna volgden negen zeges én een 1-1-gelijkspel tegen achtste Arsenaal Goetsenhoven.

Ze zijn momenteel ook samen met leider Atlas Linter en tweede Sporting Budingen dé teams in vorm, de drie ploegen zetten een 12 op 12 neer in de loop van de voorbije maand. Komend weekend zal er misschien wel een einde aan een reeks komen. Immers Atlas Linter ontvangt dan zondagnamiddag vanaf 15 uur Racing Meldert.

“Met een ploeg van gemiddeld 22 jaar, had niemand vooraf durven dromen van wat het team en de coach dit seizoen al gepresteerd hebben. Er wachten ons nog acht zware wedstrijden tegen Atlas Linter, Drieslinter B, Budingen, Boutersem B, Heide Linter, Neerwinden, Vissenaken B en Zoutleeuw B, waarin niets moet, maar alles mag. Wat de komende weken ook mogen brengen. Wij zijn als club nu al bijzonder fier op deze groep, zowel de reserven als eerste ploeg, waar vriendschap, plezier en respect hoog in het vaandel gedragen worden. Fier ook dat er elke week, zowel thuis als uit, een grote schare supporters aan de zijlijn staat om onze jongens aan te moedigen. Meldert (her)leeft! En daar zijn we jullie enorm dankbaar voor!”, klonk het bij het vurige Racingbestuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *