logo Casalina

VK Holsbeek B al acht wedstrijden ongeslagen

VK Holsbeek B al acht wedstrijden ongeslagen
VK Holsbeek B anno 2023-2024

Vierdeprovincialer VK Holsbeek B heeft al acht wedstrijden niet verloren in zijn reeks in vierde provinciale C. Bij de geel-blauwen waren ze met een mindere noot aan de competitie begonnen. Er is al even beterschap in het spel getreden, een goedscorende spits zou welgekomen zijn.

Op 25 november begonnen ze er thuis aan tegen KV Tervuren-Duisburg B, toen wonnen ze met 3-0. Daarna volgde een 2-2-gelijkspel tegen Korbeek Sport. Een 1-3-uitzege op de Greunsjotters Vossem B en dezelfde score op Daring Club Wezembeek-Oppem bewezen dat het geen toeval was. Daarna volgden nog gelijke spelen tegen FC Moorsel B, KVC Kessel-Lo B, opnieuw Korbeek en Vossem B.

‘Ik ben aan de slag bij de club vanaf eind september. Het was in het begin wat aanpassen van het systeem. Dit Holsbeek B was en is een goede ploeg. De samenwerking met de trainer van het A-team, Frederik Suls, verloopt goed. De doorstroming van de jeugd verloopt goed”, aldus ervaren trainer Zoran Urdinov. “Als ze nu nog een scorende spits vinden, dan vallen ze volgend seizoen in de prijzen. Trainer Zoran Urdinov levert uitstekend werk en ligt erg goed in de groep. We zien het dik in orde komen”, aldus het VKH-bestuur.

Het B-team moet komende zaterdag thuis vanaf 17.15 uur aan de slag tegen OHR Huldenberg B, geen sinecure daar ze ginds vroeg in de competitie met 6-1 de boot ingingen. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *