logo Casalina

Oude bekende kiest opnieuw voor SK Plenke Werchter

Oude bekende kiest opnieuw voor SK Plenke Werchter
Dimitri Van Hoof (13) maakt ruimte voor het schot van Joeri De Bie (14)

Middenvelder Dimitri Van Hoof uit Begijnendijk trekt na twee seizoenen bij derdeprovincialer KVC Langdorp opnieuw “huiswaarts” naar vierdeprovincialer Plenke Werchter. Onder het motto “Oude liefde roest niet”, hoopt hij vanaf volgend seizoen opnieuw plezier en vooral speelminuten te vinden bij de oranje-blauwen.

De praatgrage middenvelder kon niet zijn volle potentieel benutten tijdens zijn voorbije seizoen in het Langdorpse.

“Iedereen had het graag anders gezien, maar het is wat het is. De twee voorbije seizoenen waren niet volledig en misschien maar goed ook als je ziet wat dat coronavirus allemaal aanricht. Onlangs voelde ik het weer kriebelen om terug in de richting van Plenke Werchter te trekken. Voor ik voor Langdorp uitkwam, behoorde ik daar ook al vier jaar tot de vaste waarden.”

Van Hoof komt uiteraard momenteel niet voetballend aan de bak, maar is druk in de weer met zijn bedrijf Van Hoof Klinkerwerken.

“Het is relatief druk op het werk en ik ben tevreden dat ik fysiek nog aan de slag kan, zeker als je hoort hoevelen er van thuis uit moeten werken. Gelukkig is dat voor mij niet waar en kan ik meestal genieten van het beterwordende weer”, wist het lid van Retrocyclingteam De Eddy’s Baal, die in normale omstandigheden onder andere het Baalse Schlagerfestival organiseren.

Bij SK Plenke Werchter loopt Dimitri jongere broer Brent tegen het lijf, voorts maakt aanvallende kracht Joerie De Bie uit Tremelo dezelfde overgang als Van Hoof.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *