logo Casalina

Meiden VK Holsbeek hebben sinds deze week een nieuwe trainer

Meiden VK Holsbeek hebben sinds deze week een nieuwe trainer
De vrouwen van VK Holsbeek zoals ze aan het seizoen 2023-2024 begonnen

Op maandag 26 februari werd Anthony Michiels de nieuwe coach voor de damesploeg in eerste provinciale afdeling bij VK Holsbeek. Hij brengt massa’s ervaring en motivatie mee naar de geel-blauwen en was tot voor kort T1 bij het eerste elftal van de interprovinciale A-dames van K.Hoger Op Wolvertem-Merchtem.

Michiels vervangt T1 Kilian Goossens die zich zal concentreren op zijn taak bij de jeugd van KFC Rapide Wezemaal.

“De club bedankt Kilian voor zijn prestaties in de loop van de voorbije maanden als T1 bij de dames en de jeugd en wenst hem alle succes. Anthony Michiels neemt de rest van het seizoen voor zijn rekening. De keuze van de club was vrij snel gemaakt, gelet de ervaringen en gedrevenheid van Anthony”, klonk het bij monde van Holsbeekvoorzitter Francis Van Wanghe.

Michiels was in het verleden trainer en jeugdcoördinator bij KSK Heist, U17-coach, head of scouting en elite coach bij KFC Duffel, scout voor Berchem Sport en talentscout bij KSK Heist. Later werd hij T1 bij de dames van KRC Genk bij de tweede ploeg en bij de U21 RSC Anderlecht dames. Tot voor kort was hij T1 bij het KHO
Wolvertem Merchtem. Anthony is ook instructeur bij Voetbal Vlaanderen.

“Het bestuur van de club is overtuigd dat ze hiermee optimale kansen bieden aan de talentvolle damesploeg en in het verlengde ook aan het sinds dit seizoen gestarte team in derde provinciale. We wensen de damesploegen en hun nieuwe coach heel veel succes. Dames die graag kennis maken of kandidaat-speelster zijn in P1 of P3 zijn zeker welkom”, klonk het nog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *