logo Casalina

KVC Houtem-Oplinter wilt opnieuw aanknopen met top vijf

KVC Houtem-Oplinter wilt opnieuw aanknopen met top vijf
KVC Houtem-Oplinter op het einde van voorbije seizoen 2022-2023

Na een minder seizoen is het plan bij de paars-witten van KVC Houtem-Oplinter om resoluut voor top vijf te gaan. Acht aanwinsten moeten hen helpen om deze ambities uit te voeren. Bedrijvige spits Lars Rosschaert die overkomt van reeksgenoot Racing Butsel en ervaren doelman Dennis Wijns, met een verleden bij Averbode-Okselaar, die overkomt van Antwerpse tweedeprovincialer Herselt zijn al gekende namen.

Top vijf en eventueel de eindronde.

“Daar zouden onze ambities moeten reiken. De favoriet in de reeks is Averbode-Okselaar. Ik bekijk ook Rwl Sport, Holsbeek en Nossegem als kandidaten voor top vijf. De nieuwe ploegen in reeks, daar heb ik weinig zicht op. Met Woluwe-Zaventem komt er een team bij die ook al speelde in de provinciale eindronde. Ploegen die uit eerste provinciale komen, spelen ook altijd voetbal over de grond en zijn organisatorisch sterk. Ook een ploeg zoals Crossing Vissenaken is een aanwinst voor tweede provinciale, na een sterk seizoen in derde. Dus reeks zal interessanter zijn dan vorig seizoen. Wijzelf denken dat onze kern in de breedte sterker is. De basis is gebleven plus acht nieuwkomers, dat geeft meer concurrentie. We hebben vooral achteraan ervaring gehaald plus vooraan nieuwe spelers met snelheid en scoringsvermogen én in het middenveld enkele technische voetballers”, wist trainer en ex-speler Kevin Celis. Hij wordt bijgestaan door Tim Knops en zijn broer Robin Celis, respectievelijk als nieuwe T2 en T3.

Transfers

In: Ruben Ulens en Mathias Stoffelen (FC Landen), Lars Rosschaert (Butsel), Maxime en Benjamin Renson (Etoile De Faimes), doelman Dennis Wijns (Herselt), Youri Moma Follo (vrije speler), El Yousfi (vrije speler).
Out: Tom Blockx, Tim Knops, Robin Celis en Kevin Van Cutsem (stoppen allen), Jens Winnen (Kortenaken), Jakob Vanvuchelen en Arne Vlayen (beiden Vissenaken), Anthony Ngobila Mayo (Aarschot).

Indien u van plan bent om van uw eigen seizoensvoorbereiding een succes te maken, dan mag u zeker denken aan inspanningsfysioloog Bart van der Voort. Geef hem zeker een seintje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *