logo Casalina

KFC Rapide Wezemaal aan zet met nieuwe coach Denis Bosny en T2 Steve Peeters

KFC Rapide Wezemaal aan zet met nieuwe coach Denis Bosny en T2 Steve Peeters
De rood-witten van KFC Rapide Wezemaal weten weer wat winnen is

Tweedeprovincialer KFC Rapide Wezemaal zette thuis orde op zaken tegen buur SC Aarschot ze haalden het met 3-1 in de strijd om het behoud. Het was ook de eerste speeldag van de wit-roden met nieuwe trainer Denis Bosny na het opstappen van Eddy Van Craen. Bosny schoof door als coach van het B-team naar de A-formatie en met succes. De bank mocht al na twee minuten vieren na een doelpunt van Naten Kindekens.

“Het betekende een zeer deugddoende zege. We wisten hoe belangrijk de drie punten waren voor het behoud. We hebben voor de match de koppen bij elkaar gestoken om ervoor te gaan en we werden ervoor beloond. Het was toch een kleine schok toen we te horen kregen dat Denis het ging overnemen, maar hij heeft toch alle neuzen in dezelfde richting gekregen en we hebben de punten thuis kunnen houden. We hebben nog zeven matchen waarin we alles gaan geven om deze club te houden waar ze hoort”, wist doelpuntenmaker Kindekens die volgend seizoen naar KV Tervuren-Duisburg trekt.

De wedstrijdbal van Rapide Wezemaal - RWL Sport in beeld
De wedstrijdbal van Rapide Wezemaal in beeld

Denis Bosny kreeg een serieuze promotie.

“Eddy zei me donderdag dat het op was, ik leidde toen de training. Hij kreeg wat bedenktijd maar zaterdag werd zijn beslissing definitief. Ik heb veel van hem bijgeleerd en ik beschouw hem als mijn vriend. Ik vind deze situatie verschrikkelijk, het doet langs mijn kant wel wat pijn. Het was de bedoeling dat ik hem volgend seizoen als T2 zou bijstaan. Het was raar om het te zien vertrekken. Dit seizoen doe ik uit als T1 en daarna doe ik er nog drie seizoenen bij in deze functie. Ik word bijgestaan door T2 Steve “Pieje” Peeters, die ik nog ken van mijn periode bij KRC Boortmeerbeek”, aldus de leraar magazijnbeheer en winkelmanagement aan BUSO De Vest in Vilvoorde. “Bij de B-ploeg hebben we het voorlopig opgelost met Kurt Verhaegen als trainer aan te duiden, hij wordt op het veld bijgestaan door doelman Jomme Pierre.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *