logo Casalina

Foot Fun Family Haren is op zoek naar … een nieuwe trainer

Foot Fun Family Haren is op zoek naar … een nieuwe trainer
De gelen van FFF Haren vorig seizoen op bezoek bij FC Moorsel B

De zevende nederlaag op rij voor de gelen van Foot Fun Family Haren was er ééntje te veel voor het bestuur dat trainer Karim Tabakkalt bedankte voor bewezen diensten. Door de 1-4-thuisnederlaag tegen rechtstreeks concurrent onderaan Euro 90 Kraainem B bracht hen stilaan in slechte papieren in hun reeks in derde provinciale B.

Voorzitter Jawad Haddi, die als secretaris werkt bij de stad Brussel, is de bezieler van de club die vorig seizoen kampioen speelde in vierde provinciale d.

“Na die thuisnederlaag tegen Kraainem B hebben we gemeenschappelijk besloten om met trainer Tabakkalt uit elkaar te gaan als gevolg van de opéénvolging van slechte resultaten. We waren op zich blij met de trainer, we begonnen met drie zeges aan de competitie. Een 9 op 9 tegen Groot Kapelle, Melsbroek B en Infinity Vilvoorde, maar daarna volgden zeven nederlagen op rij”, wist Haddi. “We hebben als het ware een elektroshock in de ploeg nodig om ons terug op het goede spoor te krijgen als we ons willen redden. We staan niet bij de laatste drie maar op deze manier zijn we aan het afglijden. Daarom gaan we op zoek naar een nieuwe trainer. Hij moet een positieve ingesteldheid bezitten en er weer één ploeg van kunnen maken. We kregen al wat kandidaturen binnen, maar willen niet te snel beslissen. We geven onszelf nog twee weken bedenktijd”, aldus de voorzitter van de fiere Brusselse familieclub.

Kandidaten die gemotiveerd zijn en zich geroepen voelen, zijn welkom om zich te melden op footfunfamily@gmail.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *