logo Casalina

Brandon Wanyberg wil ambitieus Crossing Vissenaken hogerop helpen

Brandon Wanyberg wil ambitieus Crossing Vissenaken hogerop helpen
Brandon Wanyberg trekt naar Crossing Vissenaken

Aanvallende kracht Brandon Wanyberg (25) uit Tienen moet volgend seizoen het goede weer maken bij ambitieuze derdeprovincialer Crossing Vissenaken. De voorbije jaren waagde hij zijn kans bij eersteprovincialers VC Bertem-Leefdaal en SC Out-Hoegaarden, nu wil hij weer een uitdaging ervaren bij een team vlakbij huis.

Hij begon als kleine jongen bij KVK Tienen waar hij tot zijn zestiende vertoefde. Daarna trok hij twee seizoenen naar KV Mechelen waarna hij terugkeerde naar KVK Tienen. Vervolgens volgden een jaartje Tempo Overijse en avonturen bij KFC Diest, VC Bertem-Leefdaal en SC Out-Hoegaarden.

“Ik voelde bij mijn vorige team niet genoeg vertrouwen in mij, ik had een nieuwe boost en uitdaging nodig. Ik wist dat Crossing Vissenaken al dit seizoen voor promotie wou meedingen, maar door corona was dat niet mogelijk. Ook volgend seizoen doen ze weer een gooi om naar tweede provinciale te stijgen. Hun ambitie sprak me het meeste aan. Ook het gegeven dat ze kunstgras hebben, trok me over de streep, dat is niet bij alle teams in derde het geval. Zo ben ik verzekerd van minstens één week op twee op kunstgras. Ik zal het niveau zeker niet onderschatten, ik ga me volledig smijten, het succes zal niet vanzelf komen”, verklaart Wanyberg zijn overgang. “We beleven momenteel een frustrerende tijd. Ik ben al blij dat ik kon blijven werken. Ik blijf wel lopen en fietsen om in conditie te blijven. Ik verricht nog geen echt zware fysieke inspanningen, daar het nog een klein half jaar zal duren vooraleer de voorbereidingen op het nieuwe seizoen zullen beginnen. Ik kijk nu al uit naar die nieuwe jaargang. Zowel de fans als de spelers beleven momenteel een grote leegte en leven reikhalzend toe naar een nieuw begin, dat mag er al snel komen wat mij betreft”, besluit de gemotiveerde aanvaller.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *