logo Casalina

Zumba Dance School Wezemaal nog minstens vijf jaar bij Rapide Wezemaal!

Zumba Dance School Wezemaal nog minstens vijf jaar bij Rapide Wezemaal!
De uitgelaten Zumbavrouwen bij KFC Rapide Wezemaal

De Zumba dames hebben zich knus gesetteld aan de Vleugtweg zeer nabij voetbalclub KFC Rapide Wezemaal. Vorig jaar werden ze nog in weer en wind ondergebracht in een kleine partytent. Vandaag de dag heden staat er naast de kantine een grote verwarmde feesttent te pronken. Ze voelen zich helemaal thuis op Rapide.

Clubsecretaris Louis nam ze op sleeptouw. Ze krijgen het één en ander aan faciliteiten, maar geven ook heel veel terug.

“Dit is een win-winsituatie. Ondertussen hebben ze al verschillende evenementen voor ons mee georganiseerd. Ze zijn daar ook steeds aanwezig om een handje toe te steken en tijdens de weekends staan ze steevast mee achter den toog. Ze krijgen ook veel steun uit onverwachte hoek. Recent nog tijdens de crowdfunding van de wafelverkoop, waardoor ze verschillende tientallen pakken wafels konden schenken aan een initiatief die gehandicapten opvangt. Het is moeilijk om een groep meiden te vinden die zo aan mekaar hangen. Dat maakt hen uniek, ze stralen zoveel sterkte uit. We zouden ze al niet meer kunnen missen, daarom hebben ze met de secretaris ook al een deal voor de volgende vijf jaar gemaakt”, klonk het bij Rapide Wezemaal.

Hun ledenaantallen blijven groeien, maar er blijft ruimte voor nieuwkomers.

Geïnteresseerden voor de Zumba Dance School Wezemaal, zij kunnen zich aanmelden via hun nieuwe website www.zumbawezemaal.be De lessen vinden plaats onder leiding van de gediplomeerde Zumba-instructrice Kadri Kolbakov. Deze vinden op dinsdag en donderdag vanaf 19.30 uur plaats. Tijdens de lessen, waarop steeds een kleine twintig goedlachse meiden aanwezig tekenen, is het sowieso altijd feest en ambiance verzekerd!

Één gedachte over “Zumba Dance School Wezemaal nog minstens vijf jaar bij Rapide Wezemaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *