logo Casalina

Tijd om de goede voornemens waar te maken met Strong Nation in Wezemaal

Tijd om de goede voornemens waar te maken met Strong Nation in Wezemaal
Sabrina met de kerels van Rapide Wezemaal

Een paar weken geleden volgden de spelers van het eerste elftal van tweedeprovincialer KFC Rapide Wezemaal een demonstratie van het nieuwe STRONG Nation™ dat op 11 januari opstart aan de Vleugtweg in Wezemaal. Na de Zumbalessen die er vorig jaar startten, andermaal een nieuwe impuls om in beweging te blijven. Kortom geen gebrek aan mogelijkheden om de goede voornemens die zullen genomen worden bij het nieuwe jaar 2023 waar te maken!

Het zweet stond de stoere binken van Rapide in de schoenen, instructrice Sabrina had voor de gelegenheid alle registers open getrokken om een stevige les op poten te zetten. Dolenthousiast waren de heren nadien, ongelooflijke ervaring, ze wilden zelfs doorgaan. Dit smaakt naar meer, maar niet enkel voor de voetballers maar voor iedereen die vanaf woensdag 11 januari aanschuift voor een les STRONG Nation™. De geïnteresseerden kunnen dit uitoefenen temidden van een prachtig decor, in een gezellige verwarmde tent, prachtige lichtshow en uitstekende muziek. “Het concept is volledig af is, het is nog bijzonder goed voor de conditie en de amusementswaarde is een dikke tien waard”, klonk het.

“Ik had eerlijk gezegd, STRONG Nation™ nog nooit gezien”, zei de Wezemaals voorzitter. “Dat was ook het geval bij de Zumba, dat was ook nieuw voor mij en zie nu; die zijn gelanceerd en voelen zich hier helemaal thuis. Ik denk dat STRONG Nation™ een prima vervolg is, ik ga het zeker blijven steunen. Ook het rustigere bootcamp verdient alle aandacht. Ik zie hier alleen maar gelukkige mensen rondlopen en daar doen we het natuurlijk voor.”

Instructrice Sabrina, neemt ook elke zondagvoormiddag vanaf 10.30 uur de Bootcamp voor haar rekening, dat is nu al het geval.

Als het goed weer is, vindt dat outdoor plaats. Tijdens de gure momenten van de winterperiode zal dat in de tent gebeuren. De Bootcamp is volledig gratis, zonder verplichtingen en het is volgens ingewijden ietwat rustiger in vergelijking met de STRONG Nation™.

Sabrina vond het superleuk om de demo te geven aan de mannen van Rapide, ze deden heel goed mee en er was veel ambiance. De STRONG Nation™ demo viel ook bij de bootcampers in de smaak. Ze gingen helemaal uit hun dak en de sfeer zat er dadelijk in. “Wij kunnen dit alleen maar aanraden”, zeiden ze moe maar voldaan. “Ik ben heel tevreden en dankbaar dat we deze locatie kunnen gebruiken en ik ben super excited om te starten met STRONG Nation™ lessen . Kom zeker meedoen en let’s kick that beat!”, reageerde instructrice Sabrina.

Ook de Bootcampers genoten van de initiatie Strong Nation bij Rapide Wezemaal
Ook de Bootcampers genoten van de initiatie Strong Nation bij Rapide Wezemaal

Vanaf woensdag 11 januari wekelijks vanaf 19.15 een uurtje plezier, fitness en show. De eerste les is gratis. Iedereen welkom, mannen en vrouwen, ook voor beginners.. Alle info over STRONG Nation™ en het bootcamp op www.strongnation.be

Op dinsdag en donderdag om 19.30 uur is het nog steeds Zumbatime onder leiding van de enthousiaste instructrice Kadri. Wie daar wil aansluiten kan alle info vinden op www.zumbawezemaal.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *