logo Casalina

Branco Rubenschüh wil op 48 uren tijd op twee terreinen winst boeken!

Branco Rubenschüh wil op 48 uren tijd op twee terreinen winst boeken!
Branco Rubenschüh aan de bal voor FP Aarschot Oliver Dom Photography

In eerste instantie zal voetballer Branco Rubenschüh uit Aarschot in de zaal op vrijdagavond in tweede nationale divisie met FP Aarschot het Limburgse Wellen op verplaatsing bekampen. De rood-zwarten gaan resoluut voor de overwinning om als derde de aansluiting met de top twee te behouden. Op zondagnamiddag bekampt hij op een groen uitgestrekt veld in eerste provinciale thuis met zijn VC Bertem-Leefdaal VC Houtem-Oplinter voor een onvervalste kelderkraker.

In de heenronde moest Futsal Project Aarschot nog thuis een 2-3-nederlaag toestaan.

“We zijn gebrand op een revanche tegen Wellen. In de heenronde verloren we thuis. We lieten het in die wedstrijd vooral zelf wat afweten met een niet al te beste prestatie. Daarom willen we nu de punten terugverdienen op verplaatsing. Natuurlijk weten we dat Wellen een zeer moeilijke verplaatsing betekent. Dat is zeker het geval in hun kleine zaal en met hun lage blok, maar we zijn er klaar voor en moeten natuurlijk de drie punten meenemen naar Aarschot. Dit om de druk op leider FT Borgerhout en tweede PIBO Hoeselt pittig te houden. We moeten immers met beiden nog in de nabije toekomst de degens kruisen. Bij een overwinning houden we zo dus alles in eigen handen”, wist de flitsende speler van FP Aarschot.

Bij Bertem-Leefdaal is hij actief als verdedigende middenvelder.

“Het was natuurlijk geen al te rustige periode met het ontslag van onze voormalige coach Magits. De club reageerde snel en speelde kort op de bal gespeeld met de aanstelling van Mario Cassimon. Volgens mij de juiste keuze, aangezien Mario zowel de groep, als de reeks en dus de toekomstige tegenstanders kent. We gingen vorige week meteen ook winnen op Huldenberg en dat bracht ons een stap in de juiste richting om nog zoveel mogelijk punten te verzamelen. We hadden voor de wedstrijd op Huldenberg het doel van twaalf punten voor ogen. Daar hebben we er al drie van gewonnen. We moeten proberen op het elan van vorig weekend verder te gaan en dus ook vol voor winst gaan in de thuiswedstrijd tegen Houtem. Indien we winnen zetten we opnieuw een stap vooruit. Het gevoel zit goed, dus op naar zondag!”

Branco Rubenschüh probeert een aanval te stuiten
Branco Rubenschüh probeert een aanval te stuiten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *