logo Casalina

Vijfde editie Paardendag met meter Loes Van den Heuvel wilt vzw Impuls helpen

Vijfde editie Paardendag met meter Loes Van den Heuvel wilt vzw Impuls helpen
Vijfde paardendag in Oud-Heverlee daar kan ook een Fjord niet ontbreken

Op zondag 3 september vindt de Paardendag Oud-Heverlee  plaats. Dat is een indoor benefiet-evenement in de Ruiterschool van Oud-Heverlee gelegen aan de Waversebaan 99. Deze gebeurtenis is er onder het meterschap van actrice en paardenliefhebber Loes Van den Heuvel, ten voordele van vzw Impuls, een kleinschalige zorgplek met pony’s in Oud-Heverlee.

Uiteraard zal Loes, bekend als ‘Carmen’ uit F.C. De Kampioenen ook aanwezig zijn.

Het wordt een gezellige en inspirerende dag met heel wat uren shows en demonstraties met paarden en pony’s. Deze evenementen zullen tussen 10 en 17.30 uur in hal A met tribune en in hal B zullen heel wat standhouders klaar staan. In hal B is er ook kindergrime om 12 uur. Vanaf 15 uur is er een ‘Paw Patrol Meet en Greet met danspasjes’ verzorgd door ‘Kinderanimatie aan huis’.

In hal A kan u onder meer genieten van een cowboyshow door Maurice en zijn paarden Wotan en Gipsy, een piratenshow met stunts door Justien Lemey met Rufus en een show vrijheidsdressuur met kleine pony Flash door Tinne Hauquier. Verder staan nog een kür op muziek door Helen Wielockx, een duo en trio gereden door de ruiters van het demoteam van het Belgian fjord horse studbook en demonstraties ‘stressmanagement bij het paard’ en ‘je paard goed laten bewegen aan de longe’ door Perrine Coolsaet van Victor-y-horses gepland. Een bereden demonstratie ‘Western Pleasure’ door Tom Vanbeckevoort van Vanbeckevoort Horses, ‘werken met een traumapaard’ en ‘educatieve inspirerende demo’ door Marie Iserbyt van Horse.Wise en een spannende show kozakkenvoltige door Team Divertido komen eveneens aan bod.

En… aan de inkom moet u zijn voor verschillende initiaties en demonstraties country line-dance! Kom ook proeven van overheerlijke burgers, glutenvrije vegetarische pasta en glutenvrije pasta bolognaise, snoep en suikerspin, warme wafels, … Het volledige programma met de uur-indeling kan u hier vinden.

Bestel nu uw ticket(s) in voorverkoop vóór 24 augustus aan 15 euro in plaats van aan 20 euro aan de kassa via: www.paardendag.be/tickets en maak kans op een unieke fotoshoot (met je dier/partner, exclusief reiskosten) ter waarde van 385 euro bij www.footprintsoflove.be , een jaarabonnement op het tijdschrift Hippo Revue (www.hipporevue.be) -of 150 euro . Dat kan ccash, op je rekening of een waardebon, zoals je wilt.

Kinderen jonger dan 12 jaar betalen geen inkom. Honden, aangelijnd, zijn ook welkom. Als u niet aanwezig kan zijn of uit sympathie ons initiatief toch wilt steunen, kan u ook online een ticket aankopen als steunkaart. Ook deze nemen deel aan de win-actie! De online voorverkoop loopt tot 24 augustus. Dat is trouwens mét een win-actie wanneer u uw ticket in voorverkoop koopt vóór 24 augustus. Ziet de organisatie jullie daar?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *