logo Casalina

KCBJ Betekom stelt zijn nieuwe sportieve staff voor 2022-2023 voor

KCBJ Betekom stelt zijn nieuwe sportieve staff voor 2022-2023 voor
Marck trainde enkele jaren geleden ook al de U19

Jonas Marck wordt de nieuwe hoofdcoach bij KCBJ en zal bijgestaan worden door Kris Geeraerts. Marck is allesbehalve een onbekende bij de Betekomnaars. De blauw-witten hebben mede door corona een paar onzekere seizoenen achter de rug en willen volgend seizoen de rug rechten en vertonen klassements- en opleidingsambities!

“We zijn dan ook trots dat hij terugkeert naar onze club als hoofdtrainer. De combinatie met Kris is bijzonder sterk te noemen. Beide trainers hebben een moderne visie op korfbal, zijn technisch goed onderbouwd én zijn sterk in het motiveren van een ploeg. Met Jonas en Kris hebben we ook twee “club-beesten” aan boord, wat zeer goed aansluit bij het DNA van onze club. Ze delen ook onze ambitie die we hebben als club om binnen enkele jaren een vaste waarde te zijn binnen hoofdklasse 1. We mogen als club best wat ambitie hebben, met respect voor ons verleden”, klonk het bij de Betekomnaars.

Zowel de hoofdcoach als zijn ervaren assistent spreken hun verwachtingen uit.

“Ik kijk er naar uit om een nieuw hoofdstuk te beginnen bij een club waar ik al veel mooie momenten heb kunnen beleven. Eén van de belangrijkste zaken zal zijn om de jonge spelers vlot te laten doorgroeien in de kern”, wist toekomstig T1 Marck die tussendoor KC Leuven coachte. “De komst van Jonas geeft me ruimte om de jeugdtrainers van KCBJ te ondersteunen en ze daarenboven te begeleiden op korfbaltechnisch vlak. De kernploeg zelf ken ik ondertussen best goed en er komt best nog wat talent aan de komende jaren. Ik kijk er dan ook naar uit om de komende seizoenen met Jonas hieraan te werken.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *