U19 KCBJ Betekom en KC Temse spelen eindeseizoensduel bij stormweer

KCBJ aan de bal

De U19 van KCBJ Betekom, die gastheer speelden, en hun leeftijdsgenoten van KC Temse speelden onlangs aan de Grote Baan een eindeseizoensduel. Dat was geen sinecure aangezien een pittige wind zich liet gelden, finaal wonnen de bezoekers met 7-14.

Deze slotwedstrijd tussen vierde KCBJ en tweede Temse had op zich weinig intrensieke waarde. Daar trokken de weergoden en de spelers zich weinig van aan. Weer of geen weer, halfweg stond het 3-9.

Het scorebord kreeg het zwaar te verduren door de wind, de ruststand aanduiden voor KCBJ tegen Temse lukte net

In de tweede helft verdapperde het thuisteam, waar flink wat U17 meedeed. Aanspraak maken op winst, dat was niet meer mogelijk. Om zeker te zijn scoorde bezoeker Emile Veyt in de openingsminuut na de rust de 3-10 om volledig zeker te zijn van de overwinning.

Veyt (tweede van links) ziet zijn 3-10 door de korf vallen