Terugblik op KHO Bierbeek – KV Tervuren-Duisburg 3-0

KV Tervuren-Duisburg (links) en KHO Bierbeek stappen het veld op Credits Choaz64

Op basis van zestien beelden blikken we terug naar de thuiswedstrijd van KHO Bierbeek tegen KV Tervuren-Duisburg. Bierbeekse thuisfotograaf Chaoz 64 tekende de visuele hoogtepunten van de wedstrijd die werd gespeeld bij op zijn minst frisse temperaturen.

Tijdens de eerste veertig minuten waren de bezoekers zeker de gelijken van hun gastheer. Ze misten de 0-1 via Lagace, hij trapte op de paal. Na een foutje van de bezoekende doelman werd het 1-0 in de veertigste minuut en amper twee minuten later volgde de 2-0 via een afstandsschot en de tweede van de avond van Benamar. Bierbeek op rozen bij het ingaan van de rust. In de tweede helft kwam de 3-0 er in de 78ste minuut, dit uit een vrije trap en op naam van Christiaens.

KV Tervuren-Duisburg blijft zo gedeeld laatste staan met 13 punten samen met Sporting Kampenhout. Bierbeek stijgt naar veiliger oorden, de tiende plaats is de hunne met 22 punten.